DİLMER İngilizce Hazırlık Programı 1. kur sonu sınavları, 10 Kasım 2026, Salı (Yazılı) ve 11 Kasım 2026, Çarşamba (Sözlü) tarihlerinde saat 10.00'da başlayacak şekilde iki oturumda yapılacaktır. Öğrenciler yazılı sınavlara kendi sınıflarında girecektir.

Konuşma Sınavı

Konuşma sınavları 11 Kasım 2026, Çarşamba tarihinde saat 10.00’da başlayacaktır. Konuşma sınavlarının yapılacağı sınıflar ve sınav saatleri, 10 Kasım 2026 günü yazılı sınavların yapıldığı sınıf kapılarına asılacaktır. Öğrencilerin bu listelerden kendi sınav yerlerini ve saatlerini kontrol etmesi gerekmektedir ve bu durum öğrencilerin kendi sorumluluğundadır.

Sınavlar ile İlgili Notlar

  • Sınav başlama saatinden 15 dakikadan fazla geç gelen öğrenciler hiçbir koşulda sınava alınmayacaktır. Sınav saatinden daha sonra gelen öğrenciler konuşma sınavı oturumuna giremeyecektir.

  • Kurdan devamsızlık nedeniyle başarısız olan öğrenciler kur sonu sınavına giremezler.

  • Öğrenciler konuşma sınavı için belirtilen sınıf dışında sınava katılamazlar.

  • Her öğrencinin kendi sınav saatinden en az 15 dakika önce sınav salonunun önünde hazır olması ve sırasını beklemesi gerekmektedir.

Öğrencilerin sınavda kullanmak üzere aşağıdaki gereçleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir:

  • Kurşun kalem

  • Silgi

  • Öğrenci kimlik kartı

Sınav için gerekli malzemeleri getirmeyen öğrenciler sınava kabul edilmeyebilir.

Sınavlarla ilgili herhangi bir sorunuz olması hâlinde DİLMER ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Giriş Yap Lokman Hekim Online
Beni ara WhatsApp