

İngilizce Düzey Belirleme Sınavına Giremeyen Ve Ek Kontenjan İle Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 26.09.2019
1. İngilizce Düzey Belirleme Sınavı 30 Eylül 2019 Pazartesi günü Saat 18:00 da Lokman Hekim Üniversitesi'nde 7. Katta bulunan dersliklerde yapılacaktır.
2. İngilizce Düzey Belirleme Sınavına girecek öğrencilerin; en geç 17:30’da sınav salonunda bulun maları gerekmektedir.
3. Sınava girecek öğrencilerin yanlarında okul kimliklerini ve resimli bir resmi kimlik belgesini (ehliyet, nüfus cüzdanı ya da pasaport) bulundurmaları zorunludur. Kimlik belgesinin eksik olması ya da resimden kimlik tespiti yapılamaması öğrencinin sınava alınmaması için sebep oluşturabilir.
4. Sınav 60 dakikalık tek oturumda yapılacaktır. Sınav 18:00’da başlayacak; 19:10’da sona erecektir.
5. Sınav “listening”, “reading” becerilerini ve “grammar” ve “vocabulary” bilgisini ölçmektedir.
6. Sınavın ilk bölümü “listening” olduğundan geç kalan öğrenciler ancak “listening” bölümünün bitimini takip eden ilk 10 dakika içerisinde sınava katılabileceklerdir. Bu nedenle “listening” bölümünü kaçırmamak için öğrencilerin sınava geç kalmamaları önemle duyurulur.
7. Sınavda optik formlar kullanılacağından öğrencilerin yanlarında kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir.
8. SADECE optik form üzerindeki cevaplar değerlendirilecektir. Bu nedenle cevaplarınızı optik forma kodlamanız önemle hatırlatılır.
9. Sınav sonuçları ertesi gün (2 Ekim 2019) üniversitemiz web sayfasında açıklanacaktır.