• TR | EN
  • Tarih: 17.11.2020

    Sevgili Öğrencilerimiz,

    Lokman Hekim Üniversitesi Senatosu' nun 21 - 29 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan çevrimiçi ara sınavlar için almış olduğu kararlar doğrultusunda;

    a- Sınav uygulaması boyunca öğrencilerin görüntü,  ses ve bilgisayar ekran görüntüleri eş zamanlı olarak izlenecek ve kayıt altına alınacaktır.

    b- Sınav uygulamalarında öğrencilerin cevap verdiği veya boş bıraktığı sorulara geri dönüşü mümkün olmayacaktır.

    c- Hazırlanan sorular zorluk derecelerine göre belli çözüm sürelerine sahip olacaktır. Söz konusu süre her soru için eşit olabileceği gibi farklı sorulara farklı süreler de verilebilecektir. Bu süre ilgili öğretim üyesi tarafından belirlenecektir.

    d- Bir sorunun kendisi için tanımlanan süreden daha önce cevaplanması sonucunda artacak süre bir sonraki soru için kullanılamayacaktır. Her soru kendisine ayrılan süre içerisinde çözülebilecektir.

    21 - 29 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan çevrimiçi ara sınav uygulamalarına yönelik "Sınav Kuralları" önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşılacaktır.

    Ayrıca, 16 - 20 Kasım 2020 tarihleri arasında duyurulacak olan takvim çerçevesinde, tüm öğrencilerimiz için "Demo Sınav" uygulaması gerçekleştirilecek ve öğrencilerimizin Sınav Panel Ekranını tanıması ve soru türleri hakkında fikir sahibi olması sağlanacaktır.

    Çevrimiçi sınav uygulamalarına yönelik alınan kararların her şeyden önce sizlerin hakkınının korunmasına yönelik olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

    Sınavlarınızda başarılar dileriz.

    Sevgilerimizle,

    Lokman Hekim Üniversitesi

    Giriş Yap Lokman Hekim Online