
Dünya Gıda Günü Programı - Sürdürülebilir Yaşam Ve Beslenme
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 16.10.2019
Bugün Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından ''Dünya Gıda Günü'' kapsamında ''Sürdürülebilir Yaşam ve Beslenme'' konulu konferans düzenlendi. Konferans, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÖZ'ün konuşmaları ile başladı. Ardından Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL Dünya Gıda Gününe dair görüşlerini paylaştı. Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Prof. Dr. Emine AKSOYDAN ''Sürdürülebilir Yaşam ve Beslenme'' konulu konferansı ile gıda üretimi ve tüketimi hakkında Dünya'da gelinen noktayı, alınması gereken önemleri ve kişisel olarak bireylere düşen görevlerden bahsetti. Programa katılan akademisyenler ve öğrencilerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. AKSOYDAN, düzenlenilen konferans için teşekkürlerini belirtti.