

Türk Mutfak Kültürü ve Özellikleri
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 25.12.2023
Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünün düzenlemiş olduğu ''Türk Mutfak Kültürü ve Özellikleri'' etkinliği 27 Aralık 2023, Çarşamba günü C blok fuaye alanında saat 11.30 - 13.30' da gerçekleştirilecektir.
Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Lokman Hekim Üniversitesi