

I. LHU Helal Ürün Geliştirme Lisansüstü Programları Çalıştayı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 22.04.2024
Türkiye’de ilk olarak Üniversitemizde açılan Helal Ürün Geliştirme Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarını iyileştirmek ve doktora programı için öneriler almak amacıyla 19.04.2024 tarihinde “I. Lokman Hekim Üniversitesi Helal Ürün Geliştirme Lisansüstü Programları Çalıştayı” düzenlendi.
Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi (LHUHAM) katkılarıyla düzenlenen çalıştay; SMIIC, Helal Akreditasyon Kurumu, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğü temsilcileri ile Lokman Hekim Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Çalıştay, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN’in açılış konuşması ile başladı. Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mete KÖKSAL’ın mevcut programlar hakkında bilgilendirme sunumu ile devam etti. İki oturumlu gerçekleştirilen çalıştay, farklı disiplin ve alanlardan uzmanların görüşlerinin alınmasıyla tamamlandı. Heyecan verici bir program olduğunu belirten SMIIC Genel Sekreteri İhsan ÖVÜT şükranlarını iletti.
Katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür edilerek katılım sertifikaları takdim edildi.