Tarih: 20.01.2023

Lokman Hekim Üniversitesi Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi (LHUHAM) “Seminerler Dizisi” yoğun ilgi ile devam ediyor!

Helal ve sağlıklı yaşama dair birbirinden değerli konu ve konuşmacılar ile 2023 yılında da sizleri buluşturacağımızı müjdeliyoruz.

2022 yılında düzenlenen seminerlerimize aşağıdaki listeden ulaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımız:  

Twitter hesabı için: https://twitter.com/LhuHelal

Instagram hesabı için: https://www.instagram.com/lhu_helal/

LinkedIn hesabı için: https://www.linkedin.com/company/lhuhelal/

No Seminer Konusu

Seminer Konuşmacısı Seminer kaydı için
1 Tükettiğimiz Gıdalar Neden Helal Olmayabilir?

Helallik Yönüyle Gıda Katkı Maddeleri

Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN

Merkez Yönetim Kurulu Başkanı & Müdür

 

https://www.youtube.com/watch?v=zv8CeMPyOCc

2 Alternatif Protein Kaynakları: Böcekler Prof. Dr. Hasan YETİM

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

Helal Gıda AR-GE Mükemmeliyet Merkezi Müdürü

https://www.youtube.com/watch?v=otslHnsAN_Y
3 Fiziksel ve Kimyasal Değişim Çerçevesinde Helal-Haram Konusu Prof. Dr. Murat ŞİMŞEK

Marmara Üniversitesi

İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü (MÜİSEF)

Öğretim Üyesi

 

https://www.youtube.com/watch?v=tdHnZxGtbJw&t=1672s
4 Ramazan Bayramı’nda Sağlıklı Beslenme Dr. Öğr. Üyesi Özlem BARAN

Lokman Hekim Üniversitesi

Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Öğretim Üyesi

https://www.youtube.com/watch?v=Jbk36ucp_74&t=764s
5 Yapay Et Üretimi:

Zaruret mi? Keyfiyet mi?

Prof. Dr. Hasan YETİM

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

Helal Gıda AR-GE Mükemmeliyet Merkezi Müdürü

https://www.youtube.com/watch?v=jlENx2AeZ_E&t=322s
6 Et ve Et Ürünleri:

Helal ve Sağlıklı mı?

Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN

Selçuk Üniversitesi

Gıda Mühendisliği

Öğretim Üyesi

https://www.youtube.com/watch?v=0SDnOZP3_1M&t=8s
7 Dondurmaların Hangisi En Sağlıklı ve Güvenilir?

Doç. Dr. Hasan CANKURT

Erciyes Üniversitesi

Gıda Mühendisliği

Öğretim Üyesi

https://www.youtube.com/watch?v=qFvCmxXiNdc&t=740s
8 Helallik ve Sağlık Açısından İçecekler

 

Prof. Dr. Mehmet AKBULUT

Selçuk Üniversitesi

Gıda Mühendisliği

Öğretim Üyesi

https://www.youtube.com/watch?v=UlMj8Neieb0
9 Gıda Güvenliği Bağlamında

Helal Belgelendirme ve Helal Akreditasyonun Önemi

Prof. Dr. Hacı Mehmet GÜNAY

HAK Yönetim Kurulu Üyesi

Sakarya Üniversitesi

İlahiyat Fakültesi

Öğretim Üyesi

https://www.youtube.com/watch?v=ohVs0qv1DeE
10 Helal Belgelendirme Sistemi

 

Tuğba DAYSALOĞLU

LHUHAM Tarafsızlığı Koruma Komitesi Üyesi

TSE Helal Belgelendirme Müdürü

https://www.youtube.com/watch?v=rJp5GNSfCmU
11 Helal Sertifikaları Konusunda Farkındalık ve Gıda Tercihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Oya SİPAHİOĞLU

Ankara Medipol Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Öğretim Üyesi

https://www.youtube.com/watch?v=SiTk9Gmv6v4&t=1s
12 Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalajı ve Kaplama Maddeleri Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ

Yıldız Teknik Üniversitesi

Kimya Metalurji Fakülte Dekanı

Gıda Mühendisi

https://www.youtube.com/watch?v=XQeyE7BUGGg&t=2696s

 

 

Giriş Yap Lokman Hekim Online