Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü, 2026–2027 Eğitim-Öğretim Yılına birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen tanışma ve kaynaşma etkinlikleriyle keyifli bir başlangıç yaptı.

Program kapsamında ilk olarak, Master Kahkaha Yoga Eğitmeni Şengül Esen DEMİR eşliğinde Kahkaha Yogası etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurmalarını ve yeni akademik yıla pozitif bir atmosferde başlamalarını destekleyen etkinlik, keyifli ve etkileşimli anlara sahne oldu.

Programın devamında gerçekleştirilen “Ebece” Ödüllü Kaçış Oyunu ile öğrenciler; ekip çalışması, iletişim ve problem çözme becerilerini eğlenceli bir etkinlik ortamında deneyimleme fırsatı buldu.

Tanışma ve kaynaşmayı destekleyen etkinlikler sayesinde öğrencilerin hem birbirlerini hem de bölüm ortamını daha yakından tanımaları sağlanırken, Ebelik Bölümündeki akademik yolculuklarına enerjik ve güçlü bir başlangıç yapmaları hedeflendi.

Giriş Yap Lokman Hekim Online
Beni ara WhatsApp