
“sağlıklı Yaşam” Temalı Aile Eğitim Programında Helal Ve Sağlıklı Beslenme Farkındalığı Sağladık!
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 05.09.2021
“Sağlıklı Yaşam” temalı SOGEL 15. Aile Eğitim Programına katıldık! Farklı alanlardan birçok uzmanın sunumu ve çeşitli etkinlikler ile 2-5 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen program, sağlıklı yaşama dair konularda farkındalık sağlayarak takdir gördü.
Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN “Temel Gıdalar ve Günümüzdeki Değişimleri (Ekmek, Süt ve Yoğurt)” ve “İsraf, Helal ve Sağlıklı Beslenme” konulu konferanslar verdi. Ayrıca tüm program boyunca ziyarete açık olan “Etiket Okuma Standı”mızda Gıda Mühendisi Fatma Betül Tellioğlu rehberliğinde ekmek, süt, kek ve birçok ambalajlı gıda ürünü üzerinde katkı maddelerinin incelenmesi ve değerlendirmesi yapıldı.
Konferanslar ve eş zamanlı gerçekleştirilen bu interaktif çalışmalar büyük bir ilgi görerek ailede başlayacak helal ve sağlıklı beslenme bilincinin oluşmasına katkı sağladı.