Tarih: 07.10.2025

Lokman Hekim Üniversitesi Pharmacopolium Topluluğu tarafından düzenlenen “İlaç Gibi Sohbetler” etkinlik serisinin ilki olan “Küresel Sudan Farmasötik Suya Yolculuk” başlıklı konferans, 7 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştirildi.

A Blok Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Centrurion İlaç Su Sistemleri Sorumlusu Yüksek Kimya Mühendisi Hakkı Demirtaş konuk konuşmacı olarak yer aldı. Farmasötik su sistemlerine ilişkin güncel yaklaşımların aktarıldığı konferansta, sektörel uygulamalar ve teknolojik yenilikler detaylı bir şekilde ele alındı.

Yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar hem teknik bilgiler edindi hem de sektörle ilgili merak ettikleri soruları uzmanından öğrenme fırsatı buldu. Öğrenciler ve sektör temsilcileri arasında köprü kurmayı hedefleyen etkinlik, interaktif söyleşisi ve verimli içeriğiyle büyük ilgi gördü.

Giriş Yap Lokman Hekim Online