Tarih: 21.11.2025

Lokman Hekim Üniversitesi ile Yenimahalle İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü arasında, eğitim alanında ortak çalışmalar yürütülmesini amaçlayan iş birliği protokolü 21 Kasım 2025 tarihinde imzalandı.

Protokol, Yenimahalle İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhammet Fatih ZENGİN ile Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN tarafından karşılıklı olarak imza altına alındı. Gerçekleştirilen iş birliği, öğrencilere yönelik eğitim etkinliklerinden ortak proje geliştirme çalışmalarına kadar çeşitli başlıklarda kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesini hedefliyor.

Protokol kapsamında her iki kurum da iş birliğinin bölgedeki eğitim faaliyetlerine katkı sağlayacağına ve öğrenciler için yeni fırsatlar oluşturacağına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Giriş Yap Lokman Hekim Online