• Sevgili Öğrencilerimiz,

Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümlerinin aşağıdaki listede isimleri bulunan derslerine Lokman Hekim Üniversitesi Öğrenci Asistanlığı Yönergesinde belirtilen görev ve sorumlulukları yerine getirmek amacıyla öğrenci asistanı alınacaktır. Öğrenci asistanlığı başvurularınızı Akademik takvimde belirtilen Ders Ekleme-Silme (26 Ekim 2024 – 01 Mart 2024) haftasında Dekanlığa dilekçeyle iletilecektir.

Sevgilerimizle,

Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ ASİSTANLIĞI

Bölüm

Dersin Kodu

Ders Adı

İstenilen Öğrenci Sayısı

Beslenme ve Diyetetik

Besin Kimyası ve Analizleri II

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Normal Motor Gelişim

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Elektroterapi II

Hemşirelik

Hemşirelik Esasları

Öğrenci asistanlığına başvuru koşulları:

1-      Öğrenci asistanlığına başvurular gönüllü olarak yapılır.

2-      Öğrenci asistanlığına Lokman Hekim Üniversitesi’nde kontenjan açıklayan fakültelerin kendi öğrencileri başvurabilir.

3-      Öğrenci asistanlığına başvuran öğrencinin disiplin cezası almamış ve/veya hakkında disiplin soruşturması açılmamış olması gerekir.

4-      Kayıt donduran öğrenci olmaması gerekir.

5-      Öğrenci asistanlığını yapabilmek için, öğrencinin en az ikinci sınıf öğrencisi olması ve genel not ortalamasının 3.00/4.00’ün altında olmaması gerekir.

6-      Öğrencinin, dersin öğretim elemanının belirleyeceği diğer kurallara ve özelliklere uyması gerekir.

7-      Her öğrenci, her dönem sadece 1 derste öğrenci asistan olarak görev alabilir.