• Tarih: 08.07.2024

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası(GNO ve Kurum İçi) yatay geçiş başvuruları 08.07.2024 tarihinde saat 10:00'da başlayacaktır.

Başvuru için Tıklayınız..

2024-2025 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Online Kayıt İşlemleri

Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları (Önlisans ve Lisans Programları)

Yatay Geçişler Başvuru ve Değerlendirme Takvimleri (Kurum içi-Kurumlararası)

GNO Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri

GNO Başvuru Koşulları

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Ücretleri İçin Tıklayınız.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi MYP (Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1)) ile yatay geçiş başvuruları 1 Ağustos 2024 tarihinde başlayacaktır.

Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesinin İngilizce Programlarına GNO ile yatay geçiş başvurusunda bulunan adaylarımız için hazırlık muafiyetlerine göre İngilizce dil yeterlilik belgelerini yüklemeleri gerekmektedir.

Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesinin Türkçe Programlarından, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesinin İngilizce Programlarına GNO ile yatay geçiş başvurusunda bulunan ve İngilizce dil yeterlilik belgeleri olmayan adaylarımız için Üniversitemizde 29 Temmuz 2024 tarihinde İngilizce Muafiyet Sınavı yapılacaktır.

Sınav ile ilgili duyurular buradan yapılacak olup takip edilmesi gerekmektedir.