• Antrenörlük eğitimi, spor yönetimi ve rekreasyon program alanlarının her biri, kapsamlı pratik deneyime sahip alanında uzman kişiler tarafından verilmekte ve çeşitli burslarla desteklenmektedir. Tüm akademik programlarımız, son teknoloji insan performansı laboratuvarı deneyimleri, dinamik klinik ve profesyonel stajlar ve gelişmiş öğrenci öğretim denetimi aracılığıyla tüm bunları gerçek dünya deneyimini birleştirmektedir. Öğrencilerimiz toplum, halk sağlığı veya sahada liderlik pozisyonlarında; kâr amacı gütmeyen, lise, kolej, profesyonel veya Olimpik sporlarda yönetim ve liderlik pozisyonlarında; araştırmacı ve önleyici ve / veya rehabilite edici program yöneticisi pozisyonlarında yer almak için hazırlanırlar.  Farklı ve karmaşık bir sağlık ve spor endüstrisinde yeni ve genişleyen fırsatların peşinde koşmanın yanı sıra toplumumuzda karşılaşılan sağlık zorluklarını çözebilmek için bir araya gelen öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz ve çalışanlarımızla gurur duyuyoruz.  Sizleri de aramızda görmek isteriz, bize katılın.