

Karmin ve Şellak: Gıda Sektöründe Kullanım Alanları ve Helal Durumları
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 29.01.2024
LHÜ Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi yeni eğitimleriyle kaldığı yerden devam ediyor.
Moderatörlüğünü Prof. Dr. Mete KÖKSAL'ın üstlendiği "Karmin ve Şellak: Gıda Sektöründe Kullanım Alanları ve Helal Durumları Açısından Bir Değerlendirme" konulu seminer, Prof. Dr. Erdoğan KÜÇÜKÖNER'in anlatımıyla sizlerle buluşuyor.
1 Şubat 2024 Perşembe 21.00-21.30 saatleri arasında Youtube'da Lokman Hekim Üniversitesi kanalında canlı olarak yayınlanacak olan eğitime siz değerli ilgililerin katılımlarını bekliyoruz.
Canlı yayına yayın tarihinde aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Canlı Yayına ulaşmak için buraya tıklayınız.