
Karmin ve Şellak: Gıda Sektöründe Kullanım Alanları ve Helal Durumları
Tarih: 29.01.2024
LHÜ Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi yeni eğitimleriyle kaldığı yerden devam ediyor.
Moderatörlüğünü Prof. Dr. Mete KÖKSAL'ın üstlendiği "Karmin ve Şellak: Gıda Sektöründe Kullanım Alanları ve Helal Durumları Açısından Bir Değerlendirme" konulu seminer, Prof. Dr. Erdoğan KÜÇÜKÖNER'in anlatımıyla sizlerle buluşuyor.
1 Şubat 2024 Perşembe 21.00-21.30 saatleri arasında Youtube'da Lokman Hekim Üniversitesi kanalında canlı olarak yayınlanacak olan eğitime siz değerli ilgililerin katılımlarını bekliyoruz.
Canlı yayına yayın tarihinde aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Canlı Yayına ulaşmak için buraya tıklayınız.