

Meyve Sularının Sağlık ve Helal açısından Değerlendirilmesi
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 02.09.2024
Lokman Hekim Üniveristesi Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminerler Dizisi Devam ediyor.
Selçuk Üniveristesi, Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet AKBULUT'un katılımı ile ''Meyve Sularının Sağlık ve Helal açısından Değerlendirilmesi '' başlıklı canlı yayın Prof. Dr. Mete KÖKSAL moderatörlüğünde 04 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 21:00 - 21300 arasında gerçekleştirilecektir.