

Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Sağlık ve Helal Açısından Değerlendirilmesi
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 23.09.2024
Lokman Hekim Üniveristesi Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminerler Dizisi Devam ediyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER'in katılımı ile ''Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Sağlık ve Helal Açısından Değerlendirilmesi'' başlıklı canlı yayın Prof. Dr. Mete KÖKSAL moderatörlüğünde 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 21:00 - 21:30 arasında gerçekleştirilecektir.