- Üniversitemiz
- Akademik
- Araştırma
- Uluslararası
- Kalite Güvencesi
- Sağlık Hizmetleri
Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Sağlık ve Helal Açısından Değerlendirilmesi
Akademik
- Fakülteler
- Diş Hekimliği Fakültesi
- Eczacılık Fakültesi
- Spor Bilimleri Fakültesi
- Tıp Fakültesi
- Sağlık Bilimleri Fakültesi
- Enstitüler
- Sağlık Bilimleri Enstitüsü
- Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
- Dişçilik Hizmetleri Bölümü
- Eczane Hizmetleri Bölümü
- Sağlık Bakımı Hizmetleri Bölümü
- Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Tarih: 23.09.2024
Lokman Hekim Üniveristesi Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminerler Dizisi Devam ediyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER'in katılımı ile ''Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Sağlık ve Helal Açısından Değerlendirilmesi'' başlıklı canlı yayın Prof. Dr. Mete KÖKSAL moderatörlüğünde 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 21:00 - 21:30 arasında gerçekleştirilecektir.
