

İdeal Eczane Tasarımı Eğitimi Gerçekleştirildi
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 14.01.2022
Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (LHUSEM) ve Eczacılık Fakültesi işbirliği ile 08-09 Ocak 2022 tarihinde çevrimiçi olarak İdeal Eczane Tasarımı Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitimde eczanelerin ideal bir sağlık danışma merkezi olabilmeleri için gereken parametreleri gündeme alarak optimum seviyede idealize bir alan oluşturmak hedeflenmiştir. Eğitim aşağıda isimleri yer alan eczacı ve eğitmenlerin danışmanlığında belirtilen konularda gerçekleştirilmiştir:
- İdeal Majistral Laboratuvarı Tasarımı (Uzm. Ecz. Ahmet Nezihi PEKCAN)
- Eczacılık 4.0 (Ecz. Ömrüm ERGÜVEN - Ecz. Sefa MUMAY)
- Eczaneden Açılan Pencere (Uzm. Ecz. Gül Reyhan KARA)
- Eczane Mühendisliği (Murat SELÇUK)
- Eczane Profillerine Göre Otomasyon Sistemleri Analizi (Ecz. Gökberk BULMUŞ)
- Eczane İşletmeciliği Açısında Eczane Tasarımı (Dr. Öğr. Üyesi Nazlı ŞENCAN)
- Eczanelerde Yeşil Alan (Uzm. Ecz. Aysun KARADENİZ)
- Hastane Karşısında Eczane Olmak (Ecz. Yılmaz KIRICI)
- Turizm Bölgesi Eczaneler İçin Tasarım Öncelikleri (Ecz. Nazan TULUMCUOĞLU)
- Hibrit Eczane Modeli (Ecz. Aykut KURŞUN)
- Eczaneler İçin İdeal Altyapı (Mutlu KOCAMAZ)
- Robotik Eczane Uygulamaları (Ecz. Ufuk IŞIK)
- Fonksiyonel ve Deneyimsel Eczane (Ecz. Amilla ÖZTOSUN)
- Değişen Dünyanın Eczacılık Sektörüne Etkileri (Metin ÇIRAL - Ecz. Gökçen SÖKER)
- Eczane Gereçlerinde Kalite Standartlarının Belirlenmesi (Ecz. Emre MINDIZ)
- Eczane Tasarımına Mimari Bakış (Mimar Hakan BERKUN)
- Eczanede İdeal Danışmanlık Ortamının Sağlanması (Uzm. Ecz. Taner DÖVEN)