- Üniversitemiz
- Akademik
- Araştırma
- Uluslararası
- Kalite Güvencesi
- Sağlık Hizmetleri
Helal ve Sağlıklı Gıda Konferansı Gerçekleştirildi
Akademik
- Fakülteler
- Diş Hekimliği Fakültesi
- Eczacılık Fakültesi
- Spor Bilimleri Fakültesi
- Tıp Fakültesi
- Sağlık Bilimleri Fakültesi
- Enstitüler
- Sağlık Bilimleri Enstitüsü
- Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
- Dişçilik Hizmetleri Bölümü
- Eczane Hizmetleri Bölümü
- Sağlık Bakımı Hizmetleri Bölümü
- Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
Tarih: 16.10.2024
Mimar Sinan Mühendisler ve Mimarlar Birliği Derneği Genç MSMB Ankara Temsilciliği davetiyle; "Helal ve Sağlıklı Gıda" konferansı gerçekleştirildi.
Konferans Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mete KÖKSAL’ın bilgilendirmesi ile başladı, Merkez Sistem Sorumlusu Fatma Betül TELLİOĞLU’nun sunumu ile devam etti. Helal ve sağlıklı gıdanın önemi vurgulanarak helal kavramı, mevcut helal belgelendirme yapısı ve ülkemizdeki durumu anlatıldı.
Program mühendislik öğrencileri, ilgi duyan hanım ve beylerin katılımında verimli bir şekilde tamamlandı.
