

Helal ve Sağlıklı Gıda Konferansı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz
- Hakkımızda
- Genel Bilgi
- Misyon ve Vizyon
- Değerlerimiz
- Kurucu Vakıf
- Tanıtım Kataloğu
- Galeri
- Video Galeri
- Kurumsal
- Mevzuat
- Rektörlüğe Bağlı Birimler
- İş Akış Şemaları
- Logomuz
- Stratejik Plan
- Bağış
- Organizasyon Şeması
- Yönetim
- Mütevelli Heyeti
- Rektörlük
- Genel Sekreterlik
- Üniversite Senatosu
- Üniversite Yönetim Kurulu
- İdari Birimler
Tarih: 16.10.2024
Mimar Sinan Mühendisler ve Mimarlar Birliği Derneği Genç MSMB Ankara Temsilciliği davetiyle; "Helal ve Sağlıklı Gıda" konferansı gerçekleştirildi.
Konferans Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mete KÖKSAL’ın bilgilendirmesi ile başladı, Merkez Sistem Sorumlusu Fatma Betül TELLİOĞLU’nun sunumu ile devam etti. Helal ve sağlıklı gıdanın önemi vurgulanarak helal kavramı, mevcut helal belgelendirme yapısı ve ülkemizdeki durumu anlatıldı.
Program mühendislik öğrencileri, ilgi duyan hanım ve beylerin katılımında verimli bir şekilde tamamlandı.