
Ameliyathane Hizmetleri Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi
Bölümler ve Programlar
- Dişçilik Hizmetleri Bölümü
- Diş Protez Teknolojisi
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Eczane Hizmetleri Bölümü
- Eczane Hizmetleri
- Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü
- Yaşlı Bakımı
- Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
- Ameliyathane Hizmetleri
- Anestezi
- Diyaliz
- İlk ve Acil Yardım
- Optisyenlik
- Tıbbi Görüntüleme Teknikleri
- Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
- Tıbbi Veri İşleme Teknikerliği
Tarih: 15.10.2025
Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri Programı tarafından yürütülen Mentör–Mentee Uygulaması kapsamında, 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katıldığı tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı, program öğrencileri arasında deneyim paylaşımını güçlendirmek ve akademik/mesleki dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlendi. Program Sorumlusu Öğr. Gör. Ebru Esenkaya, mentörlük uygulamasının hedefleri, işleyişi ve öğrenci sorumlulukları hakkında bilgilendirme yaptı.
Uygulama kapsamında 2. sınıf öğrencileri mentör, 1. sınıf öğrencileri mentee olarak eşleştirildi. Eşleşmeler; sürecin takvimi, iletişim yöntemleri ve geri bildirim esaslarıyla birlikte öğrencilere duyuruldu.