
Lokman Hekim Üniversitesi EAIE 2025’te Yerini Aldı
Tarih: 15.09.2025
Lokman Hekim Üniversitesi, Avrupa’nın en büyük uluslararası yükseköğretim fuarı olan EAIE 2025’te yerini aldı
9-12 Eylül tarihleri arasında İsveç’in Gothenburg kentinde düzenlenen etkinlikte üniversitemiz; güçlü sağlık bilimleri programlarını, geniş hastane ağını ve uluslararası araştırma olanaklarını tanıtarak dünyanın dört bir yanından gelen yükseköğretim kurumlarıyla iş birliği görüşmeleri gerçekleştirdi.
Üniversitemiz standında ziyaretçilere sunduğumuz tanıtımlar kapsamında, sağlık alanındaki güçlü akademik altyapımızı ve öğrencilere sunduğumuz uluslararası fırsatları paylaşmaktan mutluluk duyduk. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen üniversite temsilcileriyle yeni ortaklıklar geliştirmek üzere verimli görüşmeler gerçekleştirildi.
Etkinlik boyunca sağladıkları destek ve teşvikleri için Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Sayın İlker Astarcı’ya teşekkürlerimizi sunarız.
EAIE 2025’in önümüzdeki günlerinde daha fazla networking, öğrenme ve uluslararası iş birliği fırsatları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Lokman Hekim Üniversitesi olarak, daha sürdürülebilir bir gelecek için paylaşmaya, üretmeye ve birlikte gelişmeye devam edeceğiz.