
Karmin ve Şellak: Gıda Sektöründe Kullanım Alanları ve Helal Durumları
Kurumsal
- Hakkımızda
- Kuruluş
- Misyon, Vizyon ve İlkeler
- Üst Yönetim Beyanı
- Politika
- İslami Çalışma Kuralları
- Helal Akreditasyon
- Markalar/logolar
- Organizasyon Şeması
- LHUHAM Genel Tanıtım Broşürü
- Basında Biz
- Yönetim
- Yönetim Kurulu
- Merkez Müdürü
- Belgelendirme Koordinatörü
- Danışma Kurulu
- Tarafsızlığı Koruma Komitesi
- Helal Belgelendirme Komitesi
- İtiraz ve Şikayet Komitesi
Tarih: 29.01.2024
LHÜ Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi yeni eğitimleriyle kaldığı yerden devam ediyor.
Moderatörlüğünü Prof. Dr. Mete KÖKSAL'ın üstlendiği "Karmin ve Şellak: Gıda Sektöründe Kullanım Alanları ve Helal Durumları Açısından Bir Değerlendirme" konulu seminer, Prof. Dr. Erdoğan KÜÇÜKÖNER'in anlatımıyla sizlerle buluşuyor.
1 Şubat 2024 Perşembe 21.00-21.30 saatleri arasında Youtube'da Lokman Hekim Üniversitesi kanalında canlı olarak yayınlanacak olan eğitime siz değerli ilgililerin katılımlarını bekliyoruz.
Canlı yayına yayın tarihinde aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Canlı Yayına ulaşmak için buraya tıklayınız.