

Kurumsal
- Hakkımızda
- Kuruluş
- Misyon, Vizyon ve İlkeler
- Üst Yönetim Beyanı
- Politika
- İslami Çalışma Kuralları
- Helal Akreditasyon
- Markalar/logolar
- Organizasyon Şeması
- LHUHAM Genel Tanıtım Broşürü
- Basında Biz
- Yönetim
- Yönetim Kurulu
- Merkez Müdürü
- Belgelendirme Koordinatörü
- Danışma Kurulu
- Tarafsızlığı Koruma Komitesi
- Helal Belgelendirme Komitesi
- İtiraz ve Şikayet Komitesi
17 Mayıs 2024 Ana Salon
I. Oturum: Standardizasyon Helal Belgelendirme, Helal Akreditasyon, Uluslararası Tanınırlık, Helal Ürün ve Hizmetlerde İzlenebilirlik
II. Oturum: Helal Gıdada Biyoteknolojik Yaklaşımlar
18 Mayıs 2024 Ana Salon
III. Oturum: Helal Turizm ve Helal Finans
Helal Turizm: Bir Standardizasyon Perspektifi - Yasin ZÜLFİKAROĞLU (Uzman, SMIC Genel Sekreterliği)
IV Oturum: Helal Yaşam ve Mekanlar
Hayatı Zarafetle Yaşamak - Prof. Dr. Sadettin ÖKTEN
Mekanda Güç ve Ahlak - Dr. Savaş Şafak BARKÇİN (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi)
V. Oturum: Dünyada Helal Uygulamalarında Güncel Gelişmeler
VI Oturum: Helal Yaşam ve Sağlık Uygulamaları
17 Mayıs 2024 Paralel Oturumlar Salon 1
1.OTURUM
Boza Üretim Sürecinde Helalliği Etkileyen Unsurların Belirlenmesi (Nazire Kardelen TABAKLAR)
Katkılı Zeytinyağının Gc Yöntemiyle Tayin (Abdullah ÖKSÜZ, Şenay Burçin ALKAN)
2.OTURUM
Yapay Etin SMIIC Helal Belgelendirme Yaklaşımı Açısından Değerlendirilmesi (İsra YİĞİTVAR)
3.OTURUM
Çok Yemeyi Önlemeye Yönelik Bir Tedbir Olarak Manevi Doygunluk veya Soyut Beslenme(Hediye GÜLTEKİN)
Helal Beslenmenin Etik Epistemolojisi (Nurefşan BULUT USLU)
17 Mayıs 2024 Paralel Oturumlar Salon 2
1.OTURUM
2.OTURUM
Mizaca Göre Beslenmenin Sağlıklı Yaşama Etkisi (Tuğba KUNDAKCI, Hüsamettin VATANSEV)
Müslümanların Beslenme Davranışlarında İnanç ve Kültürün Etkisi (Hediye GÜLTEKİN)
3.OTURUM
18 Mayıs 2024 Paralel Oturumlar Salon 1
1. OTURUM
2. OTURUM
Helal Yaşam Bağlamında Dijital Tüketimin İsrafa Etkisi (Büşra ÖKTEN)
3. OTURUM
Helalin Titiz Kontrolü Güveni Artırır ve Helal Ekosistemi İyileştirir (Ali Abd El-Razig Ali Lutfi)
4.OTURUM
5. OTURUM
18 Mayıs 2024 Paralel Oturumlar Salon 2
1. OTURUM
2.OTURUM
Helal Standardının Küresel Boykot Hareketi Doğrultusunda Güncellenmesi (Adnan A.M OWEIDA)
3. OTURUM
4. OTURUM
Tarımsal Faaliyetlerde Helal Pazar Yaklaşımları ve Ekonomiye Katkıları (Tuba ALBAYRAK, Nevzat ARTIK)
5. OTURUM
21. Yüzyıl Planlama Teorisi Arayışlarında Helal Yaşam Alanları (Fatiha Nur TERLEMEZ, Rumeysa YILDIZ)
Ağız-Diş Sağlığı ve Hijyeninde Helal Uygulamalar (Hatice Feyza AKBULUT)