X
Student Information System
Library Information System
E-Mail Login
KEYPS
HISTOCLASS PATHOCLASS
Macmillan Education
AVESIS
APSIS
Fast Access
Söğütözü Mh. 2179 Cd. No: 6
444 8 548
WHATSAPP
Virtual Tour
EN
TR
AR
FA
Virtual Tour
HELAL ÜRÜN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HELAL ÜRÜN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MENU
Kurumsal
Hakkımızda
Kuruluş
Vizyon
Misyon
Değerler
Üst Yönetim Beyanı
Politika
Stratejik Plan
Kurumsal Kimlik
Organizasyon Şeması
Yönetim
Yönetim Kurulu
Danışma Kurulu
Tarafsızlığı Koruma Komitesi
İtiraz ve Şikâyet Komitesi
Helal Belgelendirme Komitesi
Belgelendirme Koordinatörlüğü
Akademi Koordinatörlüğü
Yönetmelik/Yönerge
LHU Ana Yönetmelik
LHUHAM Yönetmeliği
LHUHAM Belgelendirme Yönergesi
LHUHAM Helal Belgelendirme Ücretlendirme Yönergesi
Helal Uygunluk Belgelendirmesi
Helal Uygunluk Belgelendirmesi
Helal Uygunluk Belgelendirmesi Nedir?
Helal Uygunluk Değerlendirme (Belgelendirme) Süreci
Helal Uygunluk Logosu
Belge ve Marka Kullanma
İtiraz ve Şikayet
Kuruluş Arama Sayfası
Başvuru
Helal Uygunluk Değerlendirme (Belgelendirme) Başvurusu
Uzman Havuzu Başvurusu
Eğitim ve Araştırma
Eğitim ve Araştırma
AR-GE
Eğitim
SSS
İletişim
More Information
More Information
More Information
ANNOUNCEMENTS
14
Apr
8th OIC Halal Expo&7th World Halal Summit
ALL ANNOUNCEMENTS
EVENTS
26
Mayıs
YAPAY ET ÜRETİMİ ZARURİYET Mİ? KEYFİYET Mİ?
26
Nisan
RAMAZAN BAYRAMI’NDA SAĞLIKLI BESLENME
24
Mart
FİZİKSEL VE KİMYASAL DEĞİŞİM ÇERÇEVESİNDE HELAL-HARAM KONUSU
24
Şubat
ALTERNATİF PROTEİN KAYNAKLARI: BÖCEKLER
27
OCAK
WHY THE FOODS WE CONSUME MAY NOT BE HALAL?
ALL EVENTS