
Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Sağlık ve Helal Açısından Değerlendirilmesi
Kurumsal
- Hakkımızda
- Kuruluş
- Misyon, Vizyon ve İlkeler
- Üst Yönetim Beyanı
- Politika
- İslami Çalışma Kuralları
- Helal Akreditasyon
- Markalar/logolar
- Organizasyon Şeması
- LHUHAM Genel Tanıtım Broşürü
- Basında Biz
- Yönetim
- Yönetim Kurulu
- Merkez Müdürü
- Belgelendirme Koordinatörü
- Danışma Kurulu
- Tarafsızlığı Koruma Komitesi
- Helal Belgelendirme Komitesi
- İtiraz ve Şikayet Komitesi
Tarih: 23.09.2024
Lokman Hekim Üniveristesi Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminerler Dizisi Devam ediyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER'in katılımı ile ''Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Sağlık ve Helal Açısından Değerlendirilmesi'' başlıklı canlı yayın Prof. Dr. Mete KÖKSAL moderatörlüğünde 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 21:00 - 21:30 arasında gerçekleştirilecektir.